Jamal And Sons PA System

Pasir Gudang, Malaysia

Jamal And Sons PA System

About Jamal And Sons PA System

Kami berperanan sebagai penyeri majlis dan akan sentiasa memastikan majlis anda meriah dengan koleksi-koleksi lagu yang dimiliki oleh kami. Kami memiliki koleksi lagu 60′an, 70′an, 80′an, 90′an, lagu-lagu nasyid, lagu-lagu perkahwinan, lagu joget, lagu silat serta kompang yang boleh anda pilih bersesuaian dengan majlis perkahwinan anda.

Menyedari bahawa tanpa khidmat PA system, majlis perkahwinan akan sedikit hambar, maka kami akan sentiasa memastikan harga yang kami tawarkan adalah pada harga terbaik. Kami akan memastikan setiap pelanggan kami diberikan perkhidmatan yang terbaik.

We serve as a ceremony cheer and will always ensure your ceremony lively with song collections owned by us. We have a collection of songs '60s, 70's, 80's, 90s, nasyeed songs, wedding songs, songs the joget, silat songs and drums that you can choose in accordance with your wedding.

Recognizing that without the PA system services, weddings are a little bland, so we will always ensure that the price we offer is the best price. We will ensure that all our customers be given the best service.

Pictures

Jamal And Sons PA System

Jamal And Sons PA System

Prices


Terms & Conditions

Berikut adalah terma dan syarat yang dikenakan kepada sewa peralatan dari Jamal And Sons P.A System (JASPS):

1. Untuk menempah, pembayaran deposit sebanyak RM50.00 akan dikenakan, dan tidak akan dikembalikan, ini bagi mengelakkan individu yang tidak serius di dalam tempahan, baki sewa perkhidmatan perlu dilangsaikan sepenuhnya sekurang-kurangnya dua minggu (14 hari) sebelum majlis/ acara tersebut.

2. Penyewa juga bersetuju untuk bertanggungjawab sepenuhnya untuk semua peralatan yang disewa, dan juga bersetuju untuk membayar ganti rugi JASPS kepada nilai penuh dalam kes peralatan yang hilang, dicuriatau hilang, sama ada disebabkan oleh kesalahan penyewa atau tidak .

3. Penyewa juga bersetuju untuk membayar denda lewat kadar setiap sewa bagi setiap hari selepas tarikh pembayaran yang ditetapkan.

4. JASPS tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kecederaan atau kerosakan disebabkan, secara langsung atau tidak langsung, sama ada kepada orang atau harta, dengan penggunaan atau salah guna peralatan yang disewa.

5. Sewa peralatan yang masih dimiliki JASPS. Pelanggan tidak boleh memindahkan, mencacatkan atau tag harta kabur. Pelanggan tidak boleh membenarkan peralatan yang akan digunakan di tempat yang berbeza tanpa kebenaran ekspres bertulis JASPS.

6. Penyewa bertanggungjawab sepenuhnya untuk memastikan bahawa semua sekatan keselamatan yang diguna pakai dipatuhi semasa acara itu.

7. Pembatalan dibuat dalam tempoh 1 hingga 6 hari sebelum tarikh penghantaran akan dikenakan denda pembatalan sebanyak 50% daripada invois. Baki akan dikembalikan kepada pelanggan.